itulau_fanua

Tala Fou

Vaaiga lautele ma le tulaga o loʻo iai nei o le laser cutting machine industry i le 2023.

Saina Lipoti Hall Online Tala Fou: Ina ua mavae le tele o tausaga o atinae, Saina leisa masini tipi maketi ua atiina ae matua matua.O tekonolosi fou o loʻo faʻaauau pea ona maua, ma o loʻo faʻaleleia pea le malosi o le talosaga.O loʻo taua i lalo le vaaiga lautele ma le tulaga o loʻo i ai nei o le masini tipi leisa i le 2023.

Pe a faatusatusa i le masani oxyacetylene, plasma ma isi faiga tipi, Fiber leisa tipi le saoasaoa saoasaoa, vaapiapi le vaapiapi, o le vevela afaina sone e laʻititi, o le perpendicularity o le pito mata e lelei, ma le trimming e lamolemole.O le tulaga lautele ma le tulaga o loʻo i ai nei o le laser cutting machine industry na faʻaalia ai e tele ituaiga o mea e mafai ona tipiina e le laser, e aofia ai le carbon steel, stainless steel, alloy steel, laupapa, palasitika, paʻu, ie, quartz, ceramics, tioata. ma mea tu'ufa'atasi.

Iloiloga lelei o le masini tipi leisa

Vaʻaiga lautele ma le tulaga o loʻo i ai nei o le laser cutting machine industry in 2023 (1)
Vaʻaiga lautele ma le tulaga o loʻo iai nei o le laser cutting machine industry i le 2023 (2)

O le masini tipi leisa o le taulai atu lea o le leisa emitted mai leisa i se malosiaga maualuga leisa leisa ave e ala i le faiga opitika ala.O le tulaga lautele ma le tulaga o loʻo i ai nei o le alamanuia masini tipi leisa o loʻo faʻaalia ai o le laisa leisa e faʻafefe ai le pito i luga o le mea faigaluega ina ia oʻo atu le mea faigaluega i le mea faʻafefete poʻo le mea e faʻafefe ai, ma o le coaxial kasa maualuga ma le uila o le a feula ese. o le u'amea liusuavai po'o le u'amea.

O le faagasologa o le tipiina o le laser e suitulaga ai le naifi faʻainisinia masani ma se laʻau e le vaaia.O loʻo i ai uiga o le maualuga maualuga, tipi vave, e le gata i le faʻatapulaʻaina o mamanu faʻatapulaʻa, faʻasologa otometi, faʻasaoina o mea, tipi lamolemole, ma le tau maualalo.O le a faasolosolo malie ona faʻaleleia pe suitulaga meafaigaluega faʻagasologa uʻamea masani.

O le vaega faʻainisinia o le ulu tipi leisa e leai se faʻafesoʻotaʻi ma le mea faigaluega ma o le a le sasaina le pito i luga o le mea faigaluega i le taimi o galuega;O le saoasaoa o le tipiina o le laser e vave, o le tipi e lamolemole ma mafolafola, ma e masani lava e leai se gaioiga mulimuli ane e manaʻomia;O le tipiina o le vevela o loʻo aʻafia ai e laʻititi, o le faʻaogaina o le ipu e laʻititi, ma le vaapiapi tipi (0.1mm ~ 0.3mm);O le notch e sa'oloto mai le mamafa fa'ainisinia ma le pa'u;Saʻo maualuga le masini, toe faʻaleleia lelei, leai se faʻaleagaina i luga ole meafaitino;Polokalame NC, e mafai ona faʻatautaia soʻo se fuafuaga, e mafai ona tipi le ipu atoa ma se lapoʻa tele, e aunoa ma le tatalaina o le faʻailoga, lea e taugofie ma faʻasaoina taimi.

Vaʻaiga lautele ma le tulaga o loʻo iai nei o le laser cutting machine industry i le 2023 (3)

Tulaga fa'atupuina ole alamanuia masini tipi leisa

Saina o se atunuu tele gaosiga, ma o le masini tipi leisa alamanuia o se vaega taua.Na tuai le amataina o pisinisi, ae o le atinaʻe atoa e televave ma o loʻo faʻatupulaia foi le fua.O le tulaga lautele ma le tulaga o loʻo i ai nei o le gaosiga o le masini tipi leisa na faʻaalia ai o le faʻaauau pea o le tuputupu aʻe o le tamaoaiga o Saina, o loʻo malosi tele foi le maketi o masini tipi.Talu ai o le tau o le gaosiga o le masini tipi leisa i totonu o le atunuʻu e maualalo, faʻatasi ai ma le faʻaleleia atili o tekinolosi gaosiga ma le lelei o le masini tipi leisa.

I le taimi nei, o le maualuga o maketi o le gaosiga o masini tipi leisa a Saina e maualalo ma o loʻo faʻasalalau le maketi.I le 2022, o le a le sili atu i le 10% le faʻasoa maketi a le au gaosi oloa e lima i luga o le alamanuia.Aemaise lava, i le maketi o le laser tipi masini alamanuia i Saina i le 2022, o pisinisi pito i luga e tolu o leisa a Han, leisa Hongshi ma leisa Bond, faatasi ai ma le vaega o le 9.1%, 8.2% ma le 7.5% faasologa.

I se tulaga lautele, o masini tipi leisa o loʻo faʻaaogaina i le taimi nei i alamanuia o pepa uʻamea, palasitika, tioata, semiconductor, ma isi.

O loʻo i luga o se vaʻaiga lautele o le masini tipi leisa alamanuia i le 2023 ma lona tulaga i le taimi nei.Mo nisi fa'amatalaga e uiga i le alamanuia, fa'amolemole kiliki le fale lipoti.

Vaʻaiga lautele ma le tulaga o loʻo i ai nei o le laser cutting machine industry in 2023 (4)

Taimi meli: Mati-14-2023